Your browser does not support JavaScript! Interieuradvies – Apart instijl
Mobile menu button

Apart In Stijl

 Interieuradvies voor één kamer of je hele woningJe huis, je interieur is een plaats om helemaal tot jezelf te komen. Na een vermoeiende werkdag is het tijd om relax te koken … Te spelen met de kinderen … En je eindelijk in de zetel neer te vleien … In een interieur dat harmonie uitstraalt. Hoe bereik je die harmonie, wil je weten? Vraag advies aan Apart in stijl: ik geef je graag advies voor één kamer of je volledige woning. Interieuradvies voor de volledige inrichting? Ook dat kan. Hoe pakken we het concreet aan? Ik kom naar je toe en geef je advies tijdens ons gesprek, afgestemd op jouw wensen en prioriteiten. Wil je graag een uitgebreid advies? Dat neemt enkele uurtjes in beslag. Ik zet een volledig interieuradvies op papier, met een plattegrond op schaal, meubelopstelling en een kleurenplan.De beste combinaties voor je interieurJe droomt van een stijlvol interieur en je wilt je bestaande meubelen behouden? Dat kan. We bekijken samen of de opstelling optimaal is voor je wensen. Een meubel  waar je geen afstand van wil doen? Misschien ziet het er veel mooier uit na een opknapbeurt? Of kunnen we het meubel in een andere kamer plaatsen, waar het beter tot zijn recht komt? Ik laat je zien welke oplossingen en combinaties er zijn. Bereid je voor op verrassende resultaten! Creatief interieuradvies, ook voor jouw budgetMisschien heb je een beperkt budget. Toch wil je graag interieuradvies?  Je wilt dat je interieur er veel beter uitziet dan vroeger? Ik ook! Ga dan in zee met Apart in stijl. Creatief zijn binnen een budget is eenuitdaging voor mij. Met als resultaat mensen die blij zijn, daar doe ik het voor. In mijn interieuradvies geef ik je heel wat tips waarmee jecreatief aan de slag kunt. Ik hou altijd rekening met je budget!

 

Interieuradvies voor één kamer of je hele woning

Je huis, je interieur is een plaats om helemaal tot jezelf te komen. Na een vermoeiende werkdag is het tijd om relax te koken … Te spelen met de kinderen … En je eindelijk in de zetel neer te vleien … In een interieur dat harmonie uitstraalt. Hoe bereik je die harmonie, wil je weten? Vraag advies aan Apart in stijl: ik geef je graag advies voor één kamer of je volledige woning. Interieuradvies voor de volledige inrichting? Ook dat kan. Hoe pakken we het concreet aan? Ik kom naar je toe en geef je advies tijdens ons gesprek, afgestemd op jouw wensen en prioriteiten. Wil je graag een uitgebreid advies? Dat neemt enkele uurtjes in beslag. Ik zet een volledig interieuradvies op papier, met een plattegrond op schaal, meubelopstelling en een kleurenplan.

shutterstock_148014290

De beste combinaties voor je interieur

Je droomt van een stijlvol interieur en je wilt je bestaande meubelen behouden? Dat kan. We bekijken samen of de opstelling optimaal is voor je wensen. Een meubel  waar je geen afstand van wil doen? Misschien ziet het er veel mooier uit na een opknapbeurt? Of kunnen we het meubel in een andere kamer plaatsen, waar het beter tot zijn recht komt? Ik laat je zien welke oplossingen en combinaties er zijn. Bereid je voor op verrassende resultaten!

 

shutterstock_151896728

Creatief interieuradvies, ook voor jouw budget

Misschien heb je een beperkt budget. Toch wil je graag interieuradvies?  Je wilt dat je interieur er veel beter uitziet dan vroeger? Ik ook! Ga dan in zee met Apart in stijl. Creatief zijn binnen een budget is een

uitdaging voor mij. Met als resultaat mensen die blij zijn, daar doe ik het voor. In mijn interieuradvies geef ik je heel wat tips waarmee jecreatief aan de slag kunt. Ik hou altijd rekening met je budget!

Interieuradvies op maat?

Voel je thuis