Your browser does not support JavaScript! Projecten - Apart In Stijl
Mobile menu button

Apart In Stijl

Projecten

Woning in nieuw kleedje

Met de keuze van houten jaloezieën kies je meteen voor een andere stijl, het schept een aangename sfeer in huis, de lichtinval is optimaal en je hebt een mooie kijk naar buiten. Eenvoud siert!Welke kleur je ook kiest, het is net of het altijd vakantie is in je eigen huis!

Met de keuze van houten jaloezieën kies je meteen voor een andere stijl, het schept een aangename sfeer in huis, de lichtinval is optimaal en je hebt een mooie kijk naar buiten. 

Eenvoud siert!

Welke kleur je ook kiest, het is net of het altijd vakantie is in je eigen huis!

Slaapkamer in zacht beige

Deze slaapkamer heeft ene mooie lichtinval, de store is in een zacht beige, een combinatie van linnen met polyester . De overgordijnen zijn in dezelfde tint in een mooi doorvallende stof in linnenlook.Het resultaat is tijdloos mooi en eenvoudig, ideaal om tot rust te komen.

Deze slaapkamer heeft ene mooie lichtinval, de store is in een zacht beige, een combinatie van linnen met polyester . De overgordijnen zijn in dezelfde tint in een mooi doorvallende stof in linnenlook.

Het resultaat is tijdloos mooi en eenvoudig, ideaal om tot rust te komen.

Venster aan straatkant

In deze mooie gerenoveerde rijwoning werd gekozen voor panelen in ene transparante stof die zorgt voor de nodige privacy.De overgordijnen zijn gekozen in dezelfde lichte kleur. De panden zijn mooi verdeeld over de ramen zodat er optimaal licht binnenkomt.  De rail met plafondbevestiging werd ter plaatse op maat met bochten op maat geplooid.

In deze mooie gerenoveerde rijwoning werd gekozen voor panelen in ene transparante stof die zorgt voor de nodige privacy.

De overgordijnen zijn gekozen in dezelfde lichte kleur. De panden zijn mooi verdeeld over de ramen zodat er optimaal licht binnenkomt.  De rail met plafondbevestiging werd ter plaatse op maat met bochten op maat geplooid.

Kussen op maat

Voor het kussen van deze bank in een gerenoveerd kasteeltje werd gekozen voor een stof die perfect aansluit bij de kleur van de vloer.Het kussen werd volledig op maat ontworpen met een mal.

Voor het kussen van deze bank in een gerenoveerd kasteeltje werd gekozen voor een stof die perfect aansluit bij de kleur van de vloer.

Het kussen werd volledig op maat ontworpen met een mal.

Slaapkamer met stijl

Voor deze slaapkamer werd gekozen voor wand met behang met medaillon in antraciet en goud achter het bed. De gouden kleur  van het behang komt terug in de overige muren en de verduisterende overgordijnen. Een transparant rolgordijn zorgt overdag voor de gewenste privacy. 

Voor deze slaapkamer werd gekozen voor wand met behang met medaillon in antraciet en goud achter het bed. 

De gouden kleur  van het behang komt terug in de overige muren en de verduisterende overgordijnen. Een transparant rolgordijn zorgt overdag voor de gewenste privacy.

 

Subtiele vouwgordijnen

Deze nieuwe woning heeft grote ramen en zorgen voor mooie lichtinval.Door de rustige ligging is het voldoende om te werken met lichtdoorlatende vouwgordijnen.De keuze voor de stof viel op zachtbruin linnen in combinatie met polyester.Een mooi effect met eiken parket, witte muren en zwarte accenten.

Deze nieuwe woning heeft grote ramen en zorgen voor mooie lichtinval.

Door de rustige ligging is het voldoende om te werken met lichtdoorlatende vouwgordijnen.

De keuze voor de stof viel op zachtbruin linnen in combinatie met polyester.

Een mooi effect met eiken parket, witte muren en zwarte accenten.

Appartement zwart-wit

Dit gerenoveerde pand straalt rust en klasse uit .De combinatie van zwart en wit is zeer stijlvol en chic.

Dit gerenoveerde pand straalt rust en klasse uit .

De combinatie van zwart en wit is zeer stijlvol en chic.

Landelijke hoeve in lichte kleuren

Deze woonkamer in een mooie gerestaureerde hoeve baadt in licht met de kamerhoge vensters die uitgeven op de landelijke tuin.De pure gordijnen in zuiver linnen geven een extra toets en kleden de ruimte mooi aan.Het aangrenzende bureel heeft een vouwgordijn in de zelfde stof.

Deze woonkamer in een mooie gerestaureerde hoeve baadt in licht met de kamerhoge vensters die uitgeven op de landelijke tuin.

De pure gordijnen in zuiver linnen geven een extra toets en kleden de ruimte mooi aan.

Het aangrenzende bureel heeft een vouwgordijn in de zelfde stof.

Japanse panelen in strakke woning

Japanse panelen als overgordijn, gekozen in de kleuren van de meubelen, een licht parelgrijs.Dit zorgt voor een mooie harmonie en brengt rust. Voor de vloer werd gekozen voor een lichte parket, de wanden zijn wit.

Japanse panelen als overgordijn, gekozen in de kleuren van de meubelen, een licht parelgrijs.

Dit zorgt voor een mooie harmonie en brengt rust. Voor de vloer werd gekozen voor een lichte parket, de wanden zijn wit.

Zonovergoten appartement

Een zonovergoten appartement in het centrum, heerlijk vertoeven!Door het gebruik van wit accentueer je de lichtinval en wordt dit tevens optimaal gefilterd.Voor privacy overdag werd gekozen voor een transparant rolgordijn over de geheld breedte uit één stuk, tevens goede filter voor het zonlicht.'s Avonds privacy met de overgordijnen, gemaakt in een prachtige stof, een mix van natuurlijke materialen wol en linnen. De hoogte van de gordijnen werd beperkt voor het voorkomen van warmteverlies van de radiator onderaan. Dit stoort niet omwille van hetzelfde kleurgebruik van wanden en gordijnen.

Een zonovergoten appartement in het centrum, heerlijk vertoeven!

Door het gebruik van wit accentueer je de lichtinval en wordt dit tevens optimaal gefilterd.

Voor privacy overdag werd gekozen voor een transparant rolgordijn over de geheld breedte uit één stuk, tevens goede filter voor het zonlicht.

‘s Avonds privacy met de overgordijnen, gemaakt in een prachtige stof, een mix van natuurlijke materialen wol en linnen. De hoogte van de gordijnen werd beperkt voor het voorkomen van warmteverlies van de radiator onderaan. Dit stoort niet omwille van hetzelfde kleurgebruik van wanden en gordijnen.

Strakke woning met zwarte rolgordijnen

Moderne nieuwbouw, pure eenvoud, witte muren, lichte vloeren, zwarte ramen.De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval.Transparante zwarte rolgordijnen filteren zonlicht overdag en zorgen 's avonds voor privacy.Voor de slaapkamers werd gekozen voor verduisterende zwarte rolgordijnen.

Moderne nieuwbouw, pure eenvoud, witte muren, lichte vloeren, zwarte ramen.

De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval.

Transparante zwarte rolgordijnen filteren zonlicht overdag en zorgen ‘s avonds voor privacy.

Voor de slaapkamers werd gekozen voor verduisterende zwarte rolgordijnen.

Studio gelijkvloers

Studio gelijkvloers in hoekpand, hier werd gekozen voor transparante rolgordijnen met casette,  een luxe afwerking.De kamerhoge gordijnen zorgen voor privacy en gezelligheid 's avonds.

Studio gelijkvloers in hoekpand, hier werd gekozen voor transparante rolgordijnen met casette,  een luxe afwerking.

De kamerhoge gordijnen zorgen voor privacy en gezelligheid ‘s avonds.

Nieuwbouw met fijne lamellen

Voor deze nieuwbouw met zwarte aluminium ramen werd gekozen voor fijne lamellen in aluminium met matte afwerking.Zonlicht wordt gefilterd, 's avonds en 's nachts de nodige privacy.Een brede waaier aan mogelijkheden, op maat, aangepast aan uw woning. 

Voor deze nieuwbouw met zwarte aluminium ramen werd gekozen voor fijne lamellen in aluminium met matte afwerking.

Zonlicht wordt gefilterd, ‘s avonds en ‘s nachts de nodige privacy.

Een brede waaier aan mogelijkheden, op maat, aangepast aan uw woning.

 

Slaapkamer met verduisterende gordijnen

Moderne aanbouw in renovatieproject, met ruime slaapkamers en grote raampartijen. Hier is gekozen voor verduisterende , soepel vallende stof voor een eenvoudige en rustgevende uitstraling.

Moderne aanbouw in renovatieproject, met ruime slaapkamers en grote raampartijen. Hier is gekozen voor verduisterende , soepel vallende stof voor een eenvoudige en rustgevende uitstraling.

Lichte woonkamer

Een lichte woonkamer hou je licht met de keuze van witte gordijnen, hier achteraan kamerhoge gordijnen, vooraan een breed vouwgordijn. Licht mag volop reflecteren, de hoofdtoon wit mag domineren...

Een lichte woonkamer hou je licht met de keuze van witte gordijnen, hier achteraan kamerhoge gordijnen, vooraan een breed vouwgordijn. Licht mag volop reflecteren, de hoofdtoon wit mag domineren…

Erker met vouwgordijnen

Sfeervolle raambekleding voor de landelijke geïnspireerde keuken met erker. De vouwgordijnen zorgen voor een mooie lichtinval en houden te sterk zonlicht tegen.

Sfeervolle raambekleding voor de landelijke geïnspireerde keuken met erker. De vouwgordijnen zorgen voor een mooie lichtinval en houden te sterk zonlicht tegen.

Landelijke klasse

Een landelijke nieuwbouw, de keuze van de stof in harmonie met de rest van het interieur, in een glanzende, licht gekreukte stof. Let op de fijne railroedes, ze maken het geheel af!

Een landelijke nieuwbouw, de keuze van de stof in harmonie met de rest van het interieur, in een glanzende, licht gekreukte stof. Let op de fijne railroedes, ze maken het geheel af!

Een wit interieur

Een moderne rijwoning met volop gebruik van wit, het ruimtegevoel is erg groot. De witte gordijnen met golf confectie maken het geheel af.

Een moderne rijwoning met volop gebruik van wit, het ruimtegevoel is erg groot. De witte gordijnen met golf confectie maken het geheel af.

Brede rolgordijnen

Ook voor brede ramen kan je kiezen voor ( verduisterende) rolgordijnen, kleur en stof naar keuze.

Ook voor brede ramen kan je kiezen voor ( verduisterende) rolgordijnen, kleur en stof naar keuze.

Wonen met veel lichtinval

Appartement in nieuwbouwproject op een boogscheut van de binnenstad. Het appartement is functioneel ingericht met een open keuken , hoge vensters die zorgen voor veel lichtinval. De meubelen zijn een mooie mix van oude en nieuwe materialen. Eenvoudige verlichting geven een serene klasse.

Voor de raambekleding werd gekozen voor  houten lammellen in bamboo, aansluitend bij de parket in naturel eiken. Een warme uitstraling die zorgt voor de gewenste privacy overdag en 's avonds.

De venster in de slaapkamer kan dag en nacht op kiepstand blijven staan door de correcte plaatsing van de lamellen.

Appartement in nieuwbouwproject op een boogscheut van de binnenstad. Het appartement is functioneel ingericht met een open keuken , hoge vensters die zorgen voor veel lichtinval. De meubelen zijn een mooie mix van oude en nieuwe materialen. Eenvoudige verlichting geven een serene klasse.

Voor de raambekleding werd gekozen voor  houten lammellen in bamboo, aansluitend bij de parket in naturel eiken. Een warme uitstraling die zorgt voor de gewenste privacy overdag en ‘s avonds.

De venster in de slaapkamer kan dag en nacht op kiepstand blijven staan door de correcte plaatsing van de lamellen.

Wonen met eerbied voor natuurlijke materialen

Een woonkamer met veel lichtinval en zicht op de grote tuin in een landelijke omgeving.

Speelse verlichting in de zithoek, het rode koper komt terug in de kussens en de salontafel. De witte porseleinen lampen geven een Scandinavische toets aan het geheel

De eiken dressoir sluit perfect aan bij de oude visgraten parket. De witte muren reflecteren volop de lichtinval, gordijnen in een lichte stof vormen een mooi geheel. De zwarte stoelen en lamp zorgen vor een stoere uitstraling.

Puur in eenvoud….

Een woonkamer met veel lichtinval en zicht op de grote tuin in een landelijke omgeving.

Speelse verlichting in de zithoek, het rode koper komt terug in de kussens en de salontafel. De witte porseleinen lampen geven een Scandinavische toets aan het geheel

De eiken dressoir sluit perfect aan bij de oude visgraten parket. De witte muren reflecteren volop de lichtinval, gordijnen in een lichte stof vormen een mooi geheel. De zwarte stoelen en lamp zorgen vor een stoere uitstraling.

Puur in eenvoud….

Nieuw salonDriezit en fauteuil met een comfortabele zitting. Let op de smalle armleuningen, dé nieuwe trend. De kussens hebben een vulling met dons wat voor extra zitcomfort zorgt. Bij apartinstijl kies je je zithoek helemaal zelf: model, stof, kleuren, opstelling, poten, armleuningen, helemaal op maat voor een eerlijke prijs!

P1100566

Driezit en fauteuil met een comfortabele zitting. Let op de smalle armleuningen, dé nieuwe trend. De kussens hebben een vulling met dons wat voor extra zitcomfort zorgt. Bij apartinstijl kies je je zithoek helemaal zelf: model, stof, kleuren, opstelling, poten, armleuningen, helemaal op maat voor een eerlijke prijs!

Moderne nieuwbouw 

 

Strakke nieuwbouwwoning met grote ramen die zorgen voor veel lichtinval. Voor de gordijnen werd gekozen voor kamerhoge stof in dezelfde kleur als de tegelvloer met een wave, voor een moderne uitstraling. De bamboo lamellen werden in dezelfde kleur als de ramen geplaatst. In de slaapkamers werd gekozen voor een zware, verduisterende veloursachtige stof.

P1090811P1090605P1090603P1100150

 

 

Strakke nieuwbouwwoning met grote ramen die zorgen voor veel lichtinval. Voor de gordijnen werd gekozen voor kamerhoge stof in dezelfde kleur als de tegelvloer met een wave, voor een moderne uitstraling. De bamboo lamellen werden in dezelfde kleur als de ramen geplaatst. In de slaapkamers werd gekozen voor een zware, verduisterende veloursachtige stof.

Woonkamer met veel lichtinvalwoonkamer met als basis wit, een mooie parket in hardhout. De houten lamellen werden hierop aangepast, achteraan mooi zicht op de tuin, voor privacy een wit vouwgordijn.

P1100569P1100572

woonkamer met als basis wit, een mooie parket in hardhout. De houten lamellen werden hierop aangepast, achteraan mooi zicht op de tuin, voor privacy een wit vouwgordijn.

Apartinstijl op Ibiza

Heerlijk vertoeven in een mediterraans klimaat.

Witte lakens en handdoeken van apartinstijl brengen je helemaal in vakantiestemming!

Heerlijk vertoeven in een mediterraans klimaat.

Witte lakens en handdoeken van apartinstijl brengen je helemaal in vakantiestemming!

Licht en ruimte in woonkamer

Deze woonkamer werd volledig vernieuwd, de zware schouw maakte plaats voor een luchtig geheel met ingemaakte kasten.

De nieuwe meubelopstelling  zorgt voor een ruimtelijk gevoel, met een Scandinavische toets. Lichte kleuren en natuurlijke materialen zorgen voor optimaal licht en harmonie. Een woonkamer geschikt voor een jong gezin.

 

 

Deze woonkamer werd volledig vernieuwd, de zware schouw maakte plaats voor een luchtig geheel met ingemaakte kasten.

De nieuwe meubelopstelling  zorgt voor een ruimtelijk gevoel, met een Scandinavische toets. Lichte kleuren en natuurlijke materialen zorgen voor optimaal licht en harmonie. Een woonkamer geschikt voor een jong gezin.

 

 

Retro zeteltje

Leuk retro zeteltje in een lichte stof, dit zorgt voor een hippe toets in de woonkamer!

Afmetingen en stoffen naar keuze.

 

Leuk retro zeteltje in een lichte stof, dit zorgt voor een hippe toets in de woonkamer!

Afmetingen en stoffen naar keuze.

 

Rolgordijnen in woonkamer

Rolgordijnen in lichte stof zorgt voor privacy 's avonds en tijdens zonnige dagen, in mooie brede afmetingen, dit straalt rust en sereniteit uit.

 

 

 

 

Rolgordijnen in lichte stof zorgt voor privacy ‘s avonds en tijdens zonnige dagen, in mooie brede afmetingen, dit straalt rust en sereniteit uit.

 

 

 

 

Woonkamer in nieuw kleedje

Nieuwe vouwgordijnen en gordijnen in dezelfde tint als de muren, tijdloze klasse!

 

 

 

 

 

Nieuwe vouwgordijnen en gordijnen in dezelfde tint als de muren, tijdloze klasse!

 

 

 

 

 

Leefruimte bij serviceflat

Leefruimte voor gezamenlijke activiteiten met bewoners van de serviceflats en ontvangst van  familie en vrienden.

Er werd bewust gekozen voor lichte kleuren en duurzame materialen, een gevoel van luxe met  ruimte voor ontspanning in een aangenaam en licht kader.

 

 

 

 

 

 

 

Leefruimte voor gezamenlijke activiteiten met bewoners van de serviceflats en ontvangst van  familie en vrienden.

Er werd bewust gekozen voor lichte kleuren en duurzame materialen, een gevoel van luxe met  ruimte voor ontspanning in een aangenaam en licht kader.

 

 

 

 

 

 

 

Serviceflat met comfort

Serviceflat ingericht met lichte kleuren en duurzame materialen, voorzien van  alle comfort voor aangenaam wonen, in het centrum van het dorp.

.

 

 

 

 

 

 

Serviceflat ingericht met lichte kleuren en duurzame materialen, voorzien van  alle comfort voor aangenaam wonen, in het centrum van het dorp.

.

 

 

 

 

 

 

Vouwgordijnen

Voor meer privacy en optimale lichtinval werd hier gekozen voor een vouwgordijn met transparante stof, zonder inkijk toch een goed buitenzicht.

Voor meer privacy en optimale lichtinval werd hier gekozen voor een vouwgordijn met transparante stof, zonder inkijk toch een goed buitenzicht.

Nieuwbouw appartement

Een licht en nieuw appartement ingericht met tijdloze verlichting en rolgordijnen met casettesysteem, afgewerkt met aluminium onderlat. In de slaapkamer stijlvolle verduisterende gordijnen.

Een licht en nieuw appartement ingericht met tijdloze verlichting en rolgordijnen met casettesysteem, afgewerkt met aluminium onderlat. In de slaapkamer stijlvolle verduisterende gordijnen.

Filteren van zonlicht

Rolgordijnen in een fijne stof die het licht mooi filtert geven je kamer  een extra toets, handig bij felle zon en prima voor privacy!

Rolgordijnen in een fijne stof die het licht mooi filtert geven je kamer  een extra toets, handig bij felle zon en prima voor privacy!

Loungezetel

Heerlijk ontspannen in deze comfortabele lounge met fluwelen stof en witte sfeerlamp.

 

Heerlijk ontspannen in deze comfortabele lounge met fluwelen stof en witte sfeerlamp.

 

Leefruimte met open keuken

Een strak design mooi afgestemd met de verlichting, wit in eenvoud.

Een strak design mooi afgestemd met de verlichting, wit in eenvoud.

XL vloerlamp

Met een XL vloerlamp breng je sfeer in een ruime zitplaats met hoog plafond. De kleur van de kap is aangepast aan de sierkussens , een zon in huis.

 

Met een XL vloerlamp breng je sfeer in een ruime zitplaats met hoog plafond. De kleur van de kap is aangepast aan de sierkussens , een zon in huis.

 

Nieuw leven in kasteel

De ontvangstruimte boven aan de trap is één en al sereniteit. Pauzeren in een aangenaam, ruim kader met veel lichtinval, de eiken tafel creëert een warm gevoel. Wit als basis met accenten in lichte elk, een aangename werkplek! Een torenkamer werd ingericht als zithoek.                

De ontvangstruimte boven aan de trap is één en al sereniteit. Pauzeren in een aangenaam, ruim kader met veel lichtinval, de eiken tafel creëert een warm gevoel. Wit als basis met accenten in lichte elk, een aangename werkplek! Een torenkamer werd ingericht als zithoek.                

Licht appartement

Heerlijk vertoeven aan zee, een appartement met grote terrassen om volop te genieten van het buitenleven, echt vakantiegevoel. Wit als basis geeft een mooie lichtinval,  groen als accentkleur maakt je blij.

 

 

Heerlijk vertoeven aan zee, een appartement met grote terrassen om volop te genieten van het buitenleven, echt vakantiegevoel. Wit als basis geeft een mooie lichtinval,  groen als accentkleur maakt je blij.

 

 

Zithoek

Lichte muren en gordijnen creëren een ruimtelijk gevoel.

De combinatie van beige stof met houten salontafel en licht tapijt vormen een warm geheel.

 

Lichte muren en gordijnen creëren een ruimtelijk gevoel.

De combinatie van beige stof met houten salontafel en licht tapijt vormen een warm geheel.

 

Een oase van rust

Een witte wereld om in weg te dromen…..

De plankenvloer, muren, gordijnen en meubelen, alles werd gekozen in het wit, als accent een houten wand  die wit werd gelakt , het geheel maakt van deze slaapkamer een oase van rust.

Een witte wereld om in weg te dromen…..

De plankenvloer, muren, gordijnen en meubelen, alles werd gekozen in het wit, als accent een houten wand  die wit werd gelakt , het geheel maakt van deze slaapkamer een oase van rust.

Harmonie

Zacht grijs zorgt voor rust en harmonie in de woonkamer met veel lichtinval.

Ook in de slaapkamer  werd gekozen voor zachte tinten in plaats van groot contrast ,dit zorgt voor een rustig geheel

Zacht grijs zorgt voor rust en harmonie in de woonkamer met veel lichtinval.

Ook in de slaapkamer  werd gekozen voor zachte tinten in plaats van groot contrast ,dit zorgt voor een rustig geheel