Your browser does not support JavaScript! Monsieur Tricot - Apart In Stijl
Mobile menu button

Apart In Stijl

24-02-2018

Ilia Sigi Eckardt groeide op in het gerenommeerde atelier van zijn moeder, Hilde Frunt. Ze staan beiden bekend als de ultieme brei-experts. Dit familiebedrijf maakte naam met zijn eigen labels en met het ontwikkelen van experimentele prototypes voor o.a. Raf Simons, Dries Van Noten, Ann Demeulemeester, …Het was al jaren Ilia’s passie om verlichting en interieur op een platform van knitwear te plaatsen. Zo is de stap gezet naar een vernieuwende verlichtingscollectie voor binnen en buiten, onder de noemer ‘Monsieur Tricot’.De ontwerpen worden met de hand gemaakt in het Antwerpse atelier. Een gesofisticeerde uitstraling en subtiele reflecties van deze lampen staan centraal. De innovatieve combinatie van breiwerk en licht creëert een warme en stijlvolle sfeer.Monsieur Tricot is de eerste gebreide verlichting die voldoet aan de vereisten voor buitenverlichting. De collectie is niet enkel baanbrekend vanwege de unieke en tijdloze vormgeving, maar ook vanwege de hoge onderhoudsvriendelijkheid: de gebruikte materialen zijn weerbestendig en de het breiwerk is eenvoudig te verwijderen en te reinigen. Monsieur Tricot is een sfeermaker voor tuin, terras, leefruimte en slaapkamer. Er kan uitgebreid gecombineerd worden: als een familie van verschillende modellen of als een uniek stuk.

Ilia Sigi Eckardt groeide op in het gerenommeerde atelier van zijn moeder, Hilde Frunt. Ze staan beiden bekend als de ultieme brei-experts. Dit familiebedrijf maakte naam met zijn eigen labels en met het ontwikkelen van experimentele prototypes voor o.a. Raf Simons, Dries Van Noten, Ann Demeulemeester, …

Het was al jaren Ilia’s passie om verlichting en interieur op een platform van knitwear te plaatsen. Zo is de stap gezet naar een vernieuwende verlichtingscollectie voor binnen en buiten, onder de noemer ‘Monsieur Tricot’.

De ontwerpen worden met de hand gemaakt in het Antwerpse atelier. Een gesofisticeerde uitstraling en subtiele reflecties van deze lampen staan centraal. De innovatieve combinatie van breiwerk en licht creëert een warme en stijlvolle sfeer.

Monsieur Tricot is de eerste gebreide verlichting die voldoet aan de vereisten voor buitenverlichting. De collectie is niet enkel baanbrekend vanwege de unieke en tijdloze vormgeving, maar ook vanwege de hoge onderhoudsvriendelijkheid: de gebruikte materialen zijn weerbestendig en de het breiwerk is eenvoudig te verwijderen en te reinigen.

 Monsieur Tricot is een sfeermaker voor tuin, terras, leefruimte en slaapkamer. Er kan uitgebreid gecombineerd worden: als een familie van verschillende modellen of als een uniek stuk.

< Terug