Your browser does not support JavaScript! Specialist interieuradvies, interieurontwerp en vastgoedstyling?
Mobile menu button

Apart In Stijl

Wie is Lieve Torfs, specialist interieuradvies, interieurontwerp en vastgoedstyling? –Apart in stijl

P1100314

Járen ervaring met interieurdecoratie

Apart in stijl is gegroeid uit mijn passie voor interieuradvies en interieurinrichting. Het is niet alleen de naam van mijn bedrijf. De kracht van pure eenvoud weerspiegelt mijn huisstijl. Die is puur, want ik hou ervan met duurzame en natuurlijke materialen te werken. Eenvoud is mijn leidraad om harmonie in je interieur te creëren.

Hoe werk ik?

Ik ben ondernemend en werk graag samen met mensen. Heb je een project, klein of groot? Je kunt rekenen op mijn persoonlijke aanpak voor interieuradvies of interieurontwerp. Ik begin eraan met enthousiasme en toewijding. Want jij hebt nood aan een interieur waar je elke dag tot rust kunt komen.

Waar hou ik van?

Ik hou van zachte kleuren – vooral wit – omdat die je ruimte, lucht en licht geven. Je moet tenslotte in het interieur léven. Door die stijl onderscheidt Apart in stijl zich van anderen. In een interieur van Apart in stijl kom je tot rust. En in deze tijden kan die rust zó oneindig veel deugd doen.

Je bent ook welkom bij ons

Apart in stijl creëert harmonie in je interieur. Ik hou rekening met je smaak en met de architectuur van je woning. Als de kleuren en de opstelling van de meubelen perfect op elkaar inspelen, dan creëer je pure magie!

• Heb je een woning? Dan kom ik graag naar je toe.

• Nog geen woning of in volle verbouwing? Kom naar Apart in stijl. Onze eigen woning is ons modelinterieur. Zo zie je meteen hoe rustgevend een interieur kan zijn.

Harmonie in je interieur?

Maak een afspraak