Your browser does not support JavaScript! stockverkoop wegens verhuis - Apart In Stijl
Mobile menu button

Apart In Stijl

01-03-2018

Liefste klanten, Het is zover! In de lente verhuist apart in stijl van de vertrouwde locatie in Boechout naar de Reigersmolenstraat 26 in het dorpscentrum van Vremde. De perfecte bestemming voor apart in stijl, dat ik in 2013 oprichtte.  Om deze verhuis goed voor te bereiden, zal er van zaterdag 3 tot en met zaterdag 31 maart een stockverkoop zijn in de huidige winkel in de Heuvelstraat 57 te Boechout. Hierbij zullen de stockartikelen van de doorlopende collecties verkocht worden aan -10%. Op artikelen die het assortiment verlaten zijn er kortingen van 20 tot 70%.  Er valt heel wat te ontdekken: zetels,kussens, plaids, stoelen, kasten, tapijten, verlichting, accesoires… Kom zeker een kijkje nemen! Tot snel! Groetjes,Lieve      

Liefste klanten,

 

Het is zover! In de lente verhuist apart in stijl van de vertrouwde locatie in Boechout naar de Reigersmolenstraat 26 in het dorpscentrum van Vremde. De perfecte bestemming voor apart in stijl, dat ik in 2013 oprichtte.

 

Om deze verhuis goed voor te bereiden, zal er van zaterdag 3 tot en met zaterdag 31 maart een stockverkoop zijn in de huidige winkel in de Heuvelstraat 57 te Boechout. Hierbij zullen de stockartikelen van de doorlopende collecties verkocht worden aan -10%. Op artikelen die het assortiment verlaten zijn er kortingen van 20 tot 70%.

 

Er valt heel wat te ontdekken: zetels,kussens, plaids, stoelen, kasten, tapijten, verlichting, accesoires…

Kom zeker een kijkje nemen!

 

Tot snel!

 

Groetjes,

Lieve

 

< Terug